Cégünk 1994-ben alakult családi vállalkozásként. Kezdetben kizárólag városi közterületek karbantartásával foglalkoztunk Komáromban, 1996-tól kezdve azonban már magánkertek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.
Mára ez a tevékenység vált fő profilunkká. Cégünk a mai napig megőrizte családi vállalkozás jellegét, így hosszú évek tapasztalatával rendelkező, megbízható csapattal vállalunk teljeskörű szolgáltatásokat a tervezéstől az átadásig.
Kertjeink tervezésénél, az Ön igényeinek maximáis kielégítése mellett, törekszünk az eredetiségre. Fő irányvonalunk a kertek beillesztése a környezetbe, amit a környékre jellemző, helyi flóra előnyben részesítésével igyekszünk megoldani.
Cégünk fennállása óta fokozatosan bővítjük tevékenységi körünket, hogy megkíméljük Önt a fölösleges kellemetlenségektől. Az építkezés befejezését követően csapatunk garantálja a megálmodott kert részletekbe menő, színvonalas kidolgozását, az utaktól és járdáktól kezdve az öntözőrendszereken át a növények telepítéséig.

A garanciális és garancián túli szervizzel, szaktanácsadással és kertje teljeskörű karbantartásával állunk az Ön rendelkezésére.

Mátyás Attila